Over X2com
 

​X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan 200 partners. X2com is opgericht in 2008, toen diensten als VoIP al flink in de belangstelling stonden. Maar het ontbrak nog aan partijen die in staat waren om de totale oplossing (hardware en dienst) snel en goed werkend op te leveren. Binnen X2com was deze kennis wel beschikbaar waardoor een vliegende start werd gemaakt.

Er werd direct flink geïnvesteerd in kennis en techniek. Tot op de dag van vandaag ontwikkelen we zelf innovatieve telecom diensten van hoge kwaliteit op basis van een bewezen platform. X2com heeft zich ontwikkeld tot een financiëel gezonde organisatie die haar naam heeft gevestigd in de telecom wereld.

X2VoIP

 X2VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. U kunt het eenvoudig inzetten zonder grote verandering aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. Op dit moment is dat een standaard telefoonlijn of ISDN. Met VoIP gaat u gebruik maken van een internetverbinding. Over deze verbinding gaat u bellen en heeft u toegang tot het internet. Door een slimme techniek lopen deze diensten probleemloos over dezelfde verbinding.


Minder vaste kosten

X2VoIP levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met X2VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig.


Minder belkosten

U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. X2VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.


Eenvoud telt

Via de Nederlandstalige portal www.mijnx2com.nl heeft u eenvoudig en direct toegang tot al uw informatie, waaronder uw facturen. Het portaal is via een standaard webbrowser te bereiken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.


Flexibel en schaalbaar

X2VoIP is flexibel en schaalbaar. Een goede telefonie oplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met uw organisatie. Met X2VoIP zijn we daar goed in geslaagd. Er is geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken per telefoonnummer.


Goed inzicht

Met X2VoIP heeft u meer inzicht in de kosten en besparingen dan ooit. Geen tien enveloppen met verschillende facturen, maar één helder overzicht.


Wat kost het en wat levert h et op

De kosten van X2VoIP zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van X2VoIP gebruik gaat maken. Lobutech kan het snel voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Eén ding is zeker: X2VoIP levert u binnen een maand al een flink voordeel op en dat voordeel loopt iedere maand verder op.


Hoe krijg ik het

X2com levert al haar diensten via een netwerk van professionele telecombedrijven.

Neem even contact op met Lobutech voor een vrijblijvende offerte.


 

 

 

Naar boven

..