Netwerken van Lobutech.com, datatransport op hoog niveau.

Een datanetwerk is de levensader van de communicatie binnen uw organisatie. Dat betekent dat betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke voorwaarden zijn. Dit geldt zowel voor traditionele als ook voor draadloze oplossingen. Het datanetwerk dient uiteraard flexibel te zijn, het moet immers mee kunnen groeien met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
Lobutech.com gaat bij de aanleg van datanetwerken professioneel te werk. De volledige infrastructuur wordt door ons, op basis van uw eisen en wensen, ontworpen, geïnstalleerd en uitgevoerd.

 

Lobutech.com
Lobutech.com is een 3M Distributor Listed Installer (DLI). “The 3M Company” is ‘s werelds meest innovatieve multinational op het gebied van het ontwikkelen en produceren van kabelinfrastructuren.
Als gebruiker van het netwerk, dat uw installatie in perfecte staat wordt opgeleverd.
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van back-bone Lobutech.com van zowel koper als glasvezel.

Draadloos
In een aantal situaties is een wireless oplossing gewenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergaderruimte waarin de gebruikers draadloos toegang kunnen verkrijgen tot het netwerk of het internet. Voor draadloze netwerktoepassingen maakt Lobutech.com gebruik van de professionele producten van DrayTek en Netgaer.

Wilt u meer informatie over netwerken van Lobutech.com of over draadloze netwerken.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Tel: 0182-599 599

 

 

Lobutech.com

Steenfabriekstraat 4

2861 GR  Bergambacht

 

Tel:  0182-599 599

Fax: 0182-599 799

 

U kunt Lobutech  uitsluitend op afspraak bezoeken.

 

Naar boven

..